Solutii ecologice
de energie, apa calda menajera si caldura

SISTEME FOTOVOLTAICE

Cu sistemele fotovoltaice, puteti exploata puterea soarelui pentru a genera electricitate curata si sustenabila. Aceste sisteme inovatoare convertesc energia solara in electricitate utilizabila, reducand astfel dependenta de sursele traditionale de energie. Panourile solare capteaza lumina soarelui si o transforma în energie verde, oferindu-va independenta energetica si reducand impactul negativ asupra mediului inconjurator.

Pompele de caldura aer-apa utilizeaza energia din surse regenerabile pentru a oferi incalzire si racire eficienta in cladiri. Aceste sisteme inovatoare preiau caldura din aer si o transfera in interiorul cladirii, oferind astfel confort termic si economii semnificative la facturile de energie. Pompele de caldura reprezinta o solutie ecologica si durabila pentru incalzirea si racirea locuintelor si a cladirilor comerciale.

Avem experienta in livrarea si montarea pompelor noastre de caldura Carpathia Energy inca din 2016 si toate functioneaza perfect. Contactati-ne si impreuna le putem viziona in locatii din din Buftea, Otopeni, Cheia, Brasov, Covasna etc.

Kit-urile si sistemele pentru producerea ACM (apei calde menajere) sunt solutii eco-friendly care utilizeaza energia solara sau pompele de caldura pentru a incalzi apa utilizata in scopuri casnice (la dusuri, spalare vase etc.) .

Solutiile care utilizeaza energia solara – formate din mai multe panouri fotovoltaice si un invertor dedicat pentru apa calda menajera (ACM). Energie electrica produsa utilizand energia solara alimenteaza un boiler electric care incalzeste apa si stocheaza apa calda produsa.

Sisteme pentru producere ACM (apa calda menajera) cu pompe de caldura – aceste sisteme produc apa calda menajera pentru comunitati (25 – 100 persoane) prin extragerea caldurii din aerul inconjurator. Este o solutie prietenoasa cu mediu avand un impact redus asupra amprentei de carbon.

Avantajele majore ale acestor kit-uri sunt reducerea facturilor la gaz, protectia mediului si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Fatadele energetic active reprezinta o combinatie perfecta intre performanta energetica si designul estetic modern. Aceste fatade inovatoare integreaza elemente solare, cum ar fi panouri fotovoltaice sau captatoare solare, pentru a genera energie electrica sau termica. Astfel, cladirile cu fatade energetic active devin autonome din punct de vedere energetic si contribuie la reducerea amprentei de carbon. 

Bucurati-va de eficienta energetica si de un aspect estetic atragator cu fatadele energetic active.

Aici veti gasi informatii despre cum puteti transforma locuinta sau afacerea intr-o sursa proprie de energie regenerabila. 

Descoperiti avantajele utilizarii panourilor solare, cum acestea transforma lumina solara in energie electrica curata si cum puteti economisi bani pe termen lung. Va vom impartasi sfaturi si ghiduri practice pentru a face tranzitia spre energia verde cu ajutorul pompelor de caldura aer-apa, a kit-urilor de producere a apei calde menajere sau a fatadelor energetic active. 

Fiti parte a miscarii ecologice si contribuiti la protejarea mediului inconjurător prin solutiile noastre inovatoare. Costuri mai reduse care va pot schimba viata. Incepeti astazi sa construiti un viitor sustenabil!